FitLine urheilijat

Keihäänheittäjä Jenni Kangas
Eveliina Pihkamäki
Syntymävuosi: 1998
Laji: Uinti

Kun aloin käyttää FitLine-tuotteita, immuunijärjestelmäni on parantunut huomattavasti. Olen myös päässyt harjoittelemaan tavallista useammin. Kaksi parasta asiaa FitLine-tuotteissa on niiden helppokäyttöisyys ja että ne on dopingtestattu. Suosittelen näitä tuotteita kaikille terveydestään kiinnostuneille.

Keihäänheittäjä Jenni Kangas
Essi Leikas
Syntymävuosi: 2001
Laji: Ampumahiihto

Ampumahiihtäjänä minulla on oltava hyvä paineenkesto ja nopea palautuminen on tärkeää. Opiskelijana tarvitsen myös paljon energiaa selviytyäkseni hyvin opinnoistani ja harjoitteluistani. Lempituotteeni on Restorate, koska se auttaa minua palautumaan. Koska käytän FitLine-tuotteita, olen saanut paljon päivittäistä energiaa, immuunijärjestelmäni vahvistui ja palautuminen parani erittäin paljon.

Keihäänheittäjä Jenni Kangas
Jenni Kangas
Syntymävuosi: 1992
Kotipaikka: Seinäjoki
Valmentaja: Hannu Kangas
Laji: Keihäänheitto

Jenni on hallitseva Suomen mestari lajissaan ja edustanut Suomea useissa aikuisten arvokilpailuissa. Kangas sijoittui 2016 Amsterdamin EM-kilpailuissa yhdeksänneksi tuloksella 59,41. Vuoden 2017 kesäuniversiadeissa hän sijoittui kolmanneksi ennätyksellään 60,98. Vuoden 2018 EM-kisoissa Berliinissä hän pääsi loppukilpailuun tuloksellaan 59,96.

”--- FitLinen tuotteet muuttivat arkeani huomattavasti, enkä halua enää luopua niistä ollenkaan. Tuotteet jäivät arkeeni, koska en malta luopua hyvästä olosta, energiasta, vatsan toiminnasta, sikeistä unista ja nopeammasta palautumisesta.”

Seiväshyppääjä Tommi Holttinen
Tommi Holttinen
Syntymävuosi: 1997
Kotipaikka: Turku
Valmentaja: Jari Holttinen
Laji: Seiväshyppy

Tommi on edustanut nuoresta iästä huolimatta Suomea aikuisten arvokilpailuissa. Ensi kesänä pääkilpailut ovat 22-vuotiaiden EM-kilpailut.

Kilpakävelijä Tiia Kuikka
Tiia Kuikka
Syntymävuosi: 1994
Kotipaikka: Parikkala/Savonlinna
Valmentaja: Keijo Kosonen
Laji: Kilpakävely

Tiia on Suomen paras naiskävelijä 50 kilometrillä.

Kiekonheittäjä Salla Sipponen
Salla Sipponen
Syntymävuosi: 1995
Kotipaikka: Keuruu
Valmentaja: Tanja Komulainen
Laji: Kiekonheitto

Salla on edustanut Suomea aikuisten arvokilpailutasolla.

Keihäänheittäjä Elina Kinnunen
Elina Kinnunen
Syntymävuosi: 1999
Kotipaikka: Uusikaupunki/Turku
Valmentaja: Tuomas Laaksonen
Laji: Keihäänheitto

Elina on nuorten arvokilpailumitalisti 2017 ja saavuttanut menestystä myös kansainvälisissä kisoissa. Vuonna 2017 hän saavutti 3. sijan Grosetton EM-kisoissa tuloksella 52,94 m ja Uumajan PM-kisoissa 3. sijan tuloksella 48,60 m. Vuonna 2018 hän ylsi yleisurheilun U20 MM-kisoissa Tampereella sijalle 7. tuloksella 52,50 m ja Tanskan PM-kisoissa kolmanneksi tuloksella 49,60 m.

Kestävyysjuoksija Robin Ryynänen
Robin Ryynänen
Syntymävuosi: 1997
Kotipaikka: Järvenpää
Valmentaja: Pertti Ryynänen
Laji: Kestävyysjuoksu

Robin on kestävyysjuoksija, joka saavutti mm. 2. sijan 2017 Ruotsi-ottelun 10 000 metrillä tuloksellaan 29.55.,86. Aiemmin Robin sijoittui 5 000 metrin juoksussa 23:nneksi Bydgoszczin alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa 2016. Samassa kaupungissa järjestetyissä alle 23-vuotiaiden 3M-kilpailuissa 2017 yhdestoista 10 000 metrin juoksussa. Seuraavaksi tähtäimessä ovat 2019 22-vuotiaiden EM-kilpailut. SM-kisoista hän on saanut mm. kultaa Kalevan kisoissa 2017 5000 metrin juoksussa.

Kiskakuski Aaro Vainio
Aaro Vainio
Syntymävuosi: 1993
Kotipaikka: Espoo
Laji: Moottoriurheilu

"Activize on ollut se tuote minulle. Pidän todella mausta ja tunteeseesta jälkikäteen . Se herättää kehoni ja mieleni. Restorate on hyvän makuinen juoma, joka on hyvä kovan harjoittelun jälkeen.

Olen käyttänyt FitLine-tuotteita 2017 lähtien ja käytän säännöllisesti:

FitLine Activize tuotekuva FitLine Basics tuotekuva Fitline Restorate tuotekuva
Alppihiihtäjä Julia Toiviainen
Julia Toiviainen
Syntymävuosi: 1998
Kotipaikka: Hyvinkää
Laji: Alppihiihto

"Pidän FitLine-tuotteista. Mielestäni tuotteet auttavat minua pysymään terveellisempänä ja vahvempana tiukan kilpailun alla. Lempituotteeni on Restorate, koska minusta tuntuu, että se todella auttaa minua toipumaan ja maistuu hyvältä."

Olen käyttänyt FitLine-tuotteita 2017 lähtien ja käytän säännöllisesti:

FitLine Activize tuotekuva FitLine Basics tuotekuva Fitline Restorate tuotekuva FitLine Proshape tuotekuva FitLine Fitness-Drink tuotekuva Fitline Munogen tuotekuva
Sulkapalloilija Kasper Lehikoinen
Kasper Lehikoinen
Syntymävuosi: 1998
Valmentaja: Jari Lehikoinen
Laji: Sulkapallo
>

"FitLine-tuotteita on ollut todella mukavaa käyttää näinä kuukausina. Minulla ei ole mitään kielteistä sanottavaa tuotteista. Toivon, että käytän myös tuotteita tulevaisuudessa"

Olen käyttänyt FitLine-tuotteita 2017 lähtien ja käytän säännöllisesti:

FitLine Activize tuotekuva FitLine Basics tuotekuva Fitline Restorate tuotekuva FitLine Fitness-Drink tuotekuva
Kilpakävelijä Venla Laiho
Venla Laiho
Syntymävuosi: 1995
Kotipaikka: Laitila
Laji: Kilpakävely

"FitLine-tuotteet maistuvat hyvältä ja niiden avulla voin aloittaa päivän virkeänä ja rentoutua illalla. Tuotteet antavat minulle paljon energiaa harjoittelun ja hektisen arkipäivän aikana "

Olen käyttänyt FitLine-tuotteita vuodesta 2017 lähtien ja käytän säännöllisesti:

FitLine Activize tuotekuva FitLine Basics tuotekuva Fitline Restorate tuotekuva FitLine Proshape tuotekuva FitLine Fitness-Drink tuotekuva
Pikajuoksija Joni Vainio-Kaila
Joni Vainio-Kaila
Syntymävuosi: 1994
Kotipaikka: Laitila
Laji: Pikajuoksu

"Aikaisemmin kuin minulla oli vaikeuksia toipua kovista harjoituksista, mutta kun aloitin FitLine Optimal-Setin käytön, olen toipunut paljon nopeammin ja koko kehoni on tuntunut rennompana. Erityisesti Restorate on auttanut minua saamaan kaiken irti yöstä, siten että olen herännyt ilman kramppeja tai kipua lihaksissani."

Olen käyttänyt FitLine-tuotteita vuodesta 2016 lähtien ja käytän säännöllisesti:

FitLine Activize tuotekuva FitLine Basics tuotekuva Fitline Restorate tuotekuva
Korkeushyppääjä Linda Sandblom
Linda Sandblom
Syntymävuosi: 1989
Kotipaikka: Tammisaari
Laji: Korkeushyppy

"Aloitin FitLine-tuotteiden käytön marraskuussa 2015, enkä ole katunut sitä kertaakaan. Tuotteissa parasta on, että ne imeytyvät hyvin kehoon ja että ne ovat turvallisia dopingin suhteen. Activize ja Fitness Drink ovat omia suosikki tuotteita, koska ne antavat minulle energiaa harjoitteluun sekä kilpailuunn ja varmistavat, että nestetasapaino on kunnossa."

Olen käyttänyt FitLine-tuotteita vuodesta 2015 lähtien ja käytän säännöllisesti:

FitLine Activize tuotekuva FitLine Basics tuotekuva Fitline Restorate tuotekuva FitLine Proshape tuotekuva FitLine Fitness-Drink tuotekuva

Katso lisää urheilijoita kotisivuilta