Media

Nousevat yleisurheilutähdet – keihäänheittäjä Jenni Kangas

Tiina Lillak, Päivi Alafrantti, Heli Rantanen, Mikaela Ingberg… ja Jenni Kangas?Keihäänheittäjä Jenni Kankaalla on takanaan kaikkien aikojen treenikausi. Miten lähellä on lopullinen murtautuminen maailman huipulle? Mitä se vielä vaatii? Mikä on ravinnon merkitys? Miksi lisäravinteita tarvitaan? Kangas on nyt Fitline Teamissa.

Viimeinen viidenkympin mahdollisuus, Tiia Kuikka

Viidenkympin kävelijä Tiia Kuikalle tuli hurja yllätys, kun oma matka poistuu arvokisojen ohjelmasta Dohan MM-kisojen jälkeen. Onneksi hän pääsee vielä syksyllä kisaamaan lempimatkallaan. Kuikka pääsi mukaan Fitline Teamiin, joka tarkoittaa hänelle lisämahdollisuuksia harjoitella lämpimässä.

Keihästoivo Elina Kinnunen

Suomalainen keihäsyleisö malttaa odottaa lahjakkuuksien kypsymistä. Milloin 23-vuotiaiden EM-kisoihin pääsevä keihästoivo Elina Kinnunen yltää arvokisamitaleille? Miten keihäänheittäjien kehonkuva on muuttunut? Mitä Fitline Teamiin päässyt Kinnunen ajattelee syömisestä ja ravinteista?

Miesten seipään tulevaisuus: Tommi Holttinen

Seiväslupaus Tommi Holttinen tavoittelee 560:n ylitystä ja korkeamme. Tähtäin ulottuu Pariisin olympialaisiin 2024. Holttisen mukaan Helsingin Olympiastadionin remontissa on jotain hyvääkin.