FitLine & urheilu

Urheilujärjestöjen suosittelema

Olemme yhteistyössä muun muassa Suomen urheiluliiton, Saksan jääkiekkoliiton sekä Saksan, Itävallan ja Puolan hiihtoliittojen kanssa. Kaikki ravintolisät ovat varmasti vapaita dopingista ja listattuna arvostetussa Kölnin listassa. Sadat ammattiurheilijat ympäri maailmaa luottavat FitLine-tuotteisiin. Lue lisää vuoden 2019 Urheilukuvastosta.

Kölnin lista 2019

Cologne List® on maailman suurin lisäravinteita dopingin varalta testaava taho. Kölnin listalle pääsevät vain valikoidut tuotteet, jotka on testattu huippulaboratorioissa kiellettyjen aineiden varalta ja joissa on minimoitu dopingin riski. Kölnin lista on myös suorassa yhteistyössä Saksan kansallisen anti-doping järjestön NADA:n kanssa.

Myös harrasteurheilijat seuraavat Kölnin listaa yhä tarkemmin. Tämä perustuu uskoon siitä, että yritykset, joiden valmistamat ravintolisät eivät sisällä kiellettyjä aineita, ovat samalla tavalla tunnollisia myös tuotteiden yleisen laadun kohdalla. Tämä on merkki ihmisten kasvavasta terveystietoisuudesta.

Kaikki FitLine-tuotteet ovat mukana Kölnin listalla. Lisätietoa voi lukea sivustolla www.koelnerliste.com

TÜV

TÜV SÜD ELAB GmbH on riippumaton laboratoriopalvelujen tarjoaja, jolla on pitkä kokemus elintarvikkeisiin, veteen ja ympäristöön liittyvistä analyyseista. Erilaisten tuotenäytteiden nopea ja tarkka analysointi ja yhteistyökumppaneiden neuvonta ovat yhtiön tärkeimpiä tehtäviä. TÜV SÜD ELAB tarjoaa meille asiantuntevaa tietoa FitLine-tuotteiden laadunvarmistusta varten. TÜV SÜD ELAB analysoi säännöllisesti tiettyjä erikseen valittuja parametreja. Nämä säännölliset analyysit täydentävät omia tuotetarkastuksiamme ja auttavat meitä kehittämään entistä laadukkaampia tuotteita.

TÜV SÜD ELAB GmbH laboratorio täyttää kaikki DIN EN ISO / IEC 17025: 2005 standardin vaatimukset.