Usein kysyttyä

FitLine tekee yhteistyötä useiden urheilujärjestöjen kuten Suomen urheiluliiton, Saksan, Itävallan ja Puolan hiihtoliittojen sekä Saksan jääkiekko- ja pyöräilyyhdistysten kanssa. Kaikki ravintolisämme testataan dopingin varalta ja ne löytyvät tarkoin valikoidulta Kölnin listasta. Kölnin lista "Cologne List® on johtava ravintolisiä dopingin varalta testaava taho. Tällä listalla julkaistaan vain ne ravintolisät, jotka on testattu kiellettyjen aineiden varalta ja joissa on minimoitu dopingin riski.
FitLinen kanssa yhteistyössä on satoja ammattiurheilijoita ympäri maailmaa, edustaen kymmeniä lajeja jääkiekosta kamppailulajeihin ja moottoriurheiluun. Pelkästään Suomessa on lähes 70 FitLine-urheilijaa.
Periaatteessa kaikkia tuotteita voi nauttia samanaikaisesti. Restoratea ei kuitenkaan suositella nautittavaksi samaan aikaan Basicsin kanssa, vaan näiden välillä tulee olla noin tunti taukoa. Tämä johtuu siitä, että Basicsin sisältämät kuidut estävät Restoraten mineraalien optimaalisen imeytymisen.
Kunkin tuotteen ravintosisältö ja ainesosat löytyvät aina pakkauksen kyljestä. Voit myös tarkastella tuotteen sisältöä Pm-Internationalin kotisivujen verkkokaupassa kyseisen tuotteen sivulla.
Löydät tarkan taulukon eri tuotteiden annoskohtaisista kaloreista täältä
FitLine-tuotteet koostuvat hyvin imeytyvistä ainesosista. Lisäksi ne ovat synergistisiä, mitä tarkoittaa, että ainesosat on valikoitu positiivisen yhteisvaikutuksen saavuttamiseksi. Tällä tavalla vaikutus kehossa on parempi verrattuna yksittäisiä aineosia sisältäviin tuotteisiin.

FitLine-tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia. Ne sisältävät vain korkealaatuisimpia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia, puhtaita. Meille huippulaatu tarkoittaa myös avoimuutta. Tämän takia TÜV SÜD ELAB, riippumaton laboratoriopalvelujen tarjoaja, testaa säännöllisesti tuotteidemme laadun ja tarjoaa meille asiantuntevaa neuvontaa tuotteidemme laadunvarmistusta varten.  Kaikki tuotteet valmistetaan kansainvälisten GMP-standardien (good manufacturing practice) mukaisesti saksalaisessa lääketehtaassa.